Uitreiking Cappies Award

Hier leest u het laatste nieuws van NSGK. Op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de online nieuwsbrief.

22-08-2012

Visual

Op woensdag 22 augustus is de feestelijke uitreiking van de Cappies Award in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Wil je erbij zijn? Dan kun je je nu al aanmelden.

Cappies is een feestelijk televisieprogramma voor het hele gezin. "Cappies" komt van handicap en capability en het programma is een samenwerkingsverband tussen de Lucille Werner Foundation, NSGK en de TROS. Met dit programma willen we laten zien dat kinderen met een lichamelijke beperking gewoon mee kunnen doen in de maatschappij. De kinderen laten op het toneel, door middel van een optreden, zien waar ze goed in zijn of waar ze trots op zijn.

De vijf finalisten hebben een lichamelijke handicap en bovenal een groot talent. Tijdens de avond hopen zij met hun optredens het publiek en de jury te overtuigen van hun kracht en daarmee de Cappies Award 2012 in de wacht te slepen. De winnaar van de Cappies is daarnaast een jaar lang Kinderambassadeur voor NSGK en gaat zich inzetten voor het Samen Spelen project!

De opname is op woensdag 22 augustus 2012 van 20.00 tot 21.30 uur.
Publiek is om 19.00 uur van harte welkom. Via deze link kun je je nu al aanmelden.  Laat graag weten of je a) rolstoel gebonden bent en b) uit je rolstoel kunt om op een stoel te zitten. Vermeld ook het aantal personen!

Adres Openluchttheater: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal.
Op zaterdag 25 augustus om 19.00 uur zendt de TROS op Z@PP Cappies 2012 uit! Voor meer informatie: www.zapp.nl/cappies.

Terug naar Evenementen

Delen:

naar boven

Visual


Volg ons op:
  • CBF
  • ANBI
  • Vrienden Loterij
Sitemap sluiten
-