Partners van NSGKDe VriendenLoterij doet jaarlijks een grote gift aan NSGK uit de opbrengst van de loterij. Dit kan mede dankzij deelnemers aan de loterij die meespelen voor NSGK; de helft van hun inleg gaat rechtstreeks naar het werk van NSGK. 
Ook meespelen voor NSGK?

Aanvraag.nl is een samenwerking van NSGK met het Johanna Kinderfonds, het Nationaal Revalidatiefonds, het SKaN Fonds, Stichting Kinderpostzegels en het VSB Fonds. Op deze site kan de aanvrager met één handeling aan deze zes fondsen tegelijk een aanvraag voorleggen.
Logo Stichting Boschuysen
Stichting Boschuysen maakt gebruik van de expertise van NSGK om projecten te beoordelen en te ondersteunen. Aanvragen die u bij stichting Boschuysen indient voor kinderen of jongeren met een handicap, worden door stichting Boschuysen ter beoordeling aan ons doorgestuurd. Wilt u daarnaast ook een aanvraag indienen bij NSGK, dan kan dat. U kunt hiervoor gebruik maken van het NSGK aanvraagformulier.

Mevrouw Neijboerfonds
Mevrouw Neijboer uit Utrecht was haar hele werkzame leven actief in het onderwijs als kleuterjuf in Cothen. Haar kleuters waren haar erg dierbaar en in haar klas had ze regelmatig kinderen met een handicap. Daarom besloot zij een deel van haar nalatenschap te schenken aan kinderen en jongeren met een handicap. Samen met NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) richtte zij het Neijboer fonds op. Het fonds steunt kinderen en jongeren met een handicap in de provincie Utrecht, in het bijzonder op het gebied van ontwikkeling en vrijetijdsbesteding. Wilt u een aanvraag indienen bij het Mevrouw Neijboerfonds? U kunt hiervoor gebruik maken van het NSGK aanvraagformulier.

Serviceclubs In NederlandLogo SIN (SIN), de koepel van serviceclubs en -organisaties (zoals bijvoorbeeld Rotary, Lions en Kiwanis), heeft met NSGK een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Als de aangesloten serviceclubs projecten voor kinderen en jongeren met een handicap bij NSGK indienen, wordt hun bijdrage aan het project door NSGK verdubbeld.
  
Stichting Laluz geeft NSGK gratis juridische ondersteuning. Laluz brengt enthousiaste Young Professionals en bevlogen ideële organisaties met elkaar incontact. Young Professionals die hun kennis en expertise willen inzetten tijdens of naast hun professionele carrière. En ideële organisaties die staan te springen om deze voor hen onbetaalbare kennis en expertise voor het maken van een professionaliseringsslag, het opvullen van een kennishiaat of simpelweg voor de frisse blik van een buitenstaander. Inmiddels staan al meer dan 2.500 Young Professionals en 400 ideële organisaties ingeschreven bij laluz en maakt laluz zo’n 150 matches per jaar.

 

Delen:

naar boven

Visual


Volg ons op:
  • CBF
  • ANBI
  • Vrienden Loterij
Sitemap sluiten
-