Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Het kantoor van NSGK is gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken met de volgende tramlijnen:
Lijn 3: vanaf NS-station Muiderpoort
Lijn 5: vanaf NS-station Amsterdam Zuid WTC of Centraal Station
Lijn 12: vanaf NS-station Amstel of NS-station Sloterdijk
Lijn 16: vanaf Centraal Station

Lijnen 3, 5 en 12: uitstappen bij halte Museumplein. Gabriël Metsustraat inlopen. Voorbij het Amerikaans consulaat (links) is de van Miereveldstraat.
Lijn 16: uitstappen bij het Museumplein, voor het Amerikaans consulaat. Terug de Gabriël Metsustraat inlopen; meteen linksaf is de Van Miereveldstraat.
NSGK zit op nummer 9.

Auto
Op de zuidelijke rondweg rond Amsterdam (A10) neemt u afslag S108 ‘Buitenveldert/Amstelveen’. Volg richting Centrum (Stadionpleinweg). Na de bocht naar rechts gaat u meteen naar links (Amstelveenseweg). Bij rotonde 2e straat rechts (Cornelis Krusemanstraat, gaat over in de Lairessestraat). Straat helemaal uitrijden, totdat u bij het Concertgebouw (links) komt. Daar de Van Baerlestraat recht oversteken en de weg vervolgen: Gabriël Metsustraat. De eerste straat links is de Van Miereveldstraat, waar NSGK kantoor houdt op nummer 9.

NB: wegens werkzaamheden is de Gabriël Metsustraat tijdelijk afgesloten aan de kant van het Concertgebouw. We raden u aan om om te rijden: bij het Concertgebouw rechtsaf de Van Baerlestraat op, bij het Roelof Hartplein rechtdoor de Roelof Hartstraat in. Bij het volgende kruispunt linksaf de Hobbemakade op, dan de 3e links: Johannes Vermeerstraat. Deze gaat na 200 meter rechtsaf en meteen linksaf, het blijft de Johannes Vermeerstraat. Na 150 meter omkeren via de doorsteek naar de andere rijbaan. Einde weg rechts (Gabriël Metsustraat) en 1e weg rechts (Van Miereveldstraat).  

In het centrum van Amsterdam is veel eenrichtingsverkeer. Als u bovenstaande route volgt, kunt u zonder omrijden bij ons kantoor komen. Houdt u rekening met een parkeertarief van € 4,- per uur. Een parkeerplaats vinden is doorgaans geen probleem.


Bekijk de plattegrond.
 

naar boven

Visual


Volg ons op:
  • CBF
  • ANBI
  • Vrienden Loterij
Sitemap sluiten
-