Collectetips voor onderweg

Aan de deur
Wat zegt u aan de deur? Bijvoorbeeld: Het is de collecteweek van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). Geef aan dat de collecte bestemd is voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Bied indien mogelijk altijd het foldertje aan. In de folder zit ook een machtigingskaartje dat direct in de collectebus gedeponeerd kan worden. Handig aan deuren waar geen contact geld voorhanden is. Respecteer mensen die hun reden hebben om niets te geven.

Beste tijd
De beste tijd om te collecteren is over het algemeen tussen vier en acht uur ’s avonds of zaterdag overdag.

Niet thuis
Wanneer u de bewoners niet thuis treft, kunt u  de folder in de bus doen of... wat natuurlijk nog beter is, het op een ander tijdstip nog eens proberen.

Nee/nee, nee/ja sticker
Wilt u bij woningen met een nee/nee sticker of een nee/ja sticker op de brievenbus geen folder in de bus doen? Let u ook op de 'NEE, geen collectes' stickers op de deuren.

Naam NSGK voluit
Let op: wilt u onze naam voluit noemen:
Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en niet onze afkorting NSGK. Dat laatste kan verwarring geven met andere fondsen.

Waar collecteren
Collecteer in de afgesproken straten en in de afgesproken week.

Legitimatie
Controleer of uw gegevens op het legitimatiebewijs kloppen en draag het zichtbaar tijdens het collecteren.

Inleveren collectebus
Achterop uw legitimatiebewijs staat informatie over waar en wanneer u de collectebus kunt inleveren en de inhoud samen met u of de organisator en een 2e persoon geteld wordt. Wilt u na afloop uw legitimatiebewijs inleveren bij uw organisator?

Vragen/problemen
Bij vragen en problemen kunt u contact opnemen met uw organisator (in uw woonplaats/wijk) of het NSGK-kantoor via tel. (020) 679 12 00.

naar boven

Visual


Volg ons op:
  • CBF
  • ANBI
  • Vrienden Loterij
Sitemap sluiten
-