Zij sponsoren ook

Google GrantsLogo Google
NSGK is geselecteerd voor het Google Grants programma. Dit programma van Internetbedrijf Google biedt goede doelen organisaties de kans om hun doelgroep(en) te bereiken door hen gratis advertentieruimte te bieden op haar zoekmachine.

Consult-it
Is nieuwe apparatuur écht nodig? Of is NSGK beter af met een kleine aanpassing of  upgrade? Sparringpartner consult-it adviseert NSGK bij al haar ICT vraagstukken. Zodat NSGK haar informatievoorziening goed geregeld heeft, zónder onnodig hoge kosten te maken.

Mercurius Art
Mercurius Art Productions is een uitgeverij van kalenders, boeken en (kerst)kaarten. Van een aantal kerstkaarten die zij jaarlijks uitbrengt, wordt een deel van de opbrengst geschonken aan goede doelen, waaronder NSGK.

Uitvaartverzorger Kramer
In 2010 vierde uitvaartverzorger Kramer haar 125-jarig bestaan. Gasten werd gevraagd een bedrag te schenken aan NSGK in plaats van een cadeau. Uiteindelijk leverde dit het mooie bedrag op van 2500 euro.

Toffe Sloffe
Op www.toffesloffe.nl kunt terecht voor babyslofjes in alle soorten en maten. 5% van de opbrengst gaat naar een door u zelf te kiezen goed doel. Eén van de goede doelen is NSGK.

Frontis
Communicatiebureau Frontis besloot in 2010 geen kerstpakketten uit te delen, maar in plaats daarvan geld te schenken aan NSGK. NSGK ontving het mooie bedrag van 630 euro. 

NVO
Het bestuur van de Nederlandse Verengiging van Pedagogen en Onderwijskundigen  kiest jaarlijks een goed doel waarnaar 1 euro per lid van de organisatie wordt overgemaakt. In 2010 viel de keuze op NSGK. NSGK ontving maarliefst 5.100 euro.

Giesbers & van der Graaf
Giesbers & van der Graaf is een vooraanstaand installatiebedrijf uit Rotterdam. Het is bij het bedrijf een oudejaarstraditie om ieder jaar een bedrag ter beschikking te stellen aan 3 goede doelen. In 2009 werd NSGK als een van de goede doelen gekozen en mocht 1500 euro in ontvangst nemen.

Connexxion
Twaalf unieke hoeden werden in 2009 online geveild voor NSGK. De hoeden zijn ontworpen door talentvolle designers, die hiertoe voor Prinsjesdag werden uitgenodigd door personenvervoerder Connexxion. Dit leverde € 5.000 euro op, dit bedrag werd geheel aan NSGK geschonken.

Kennemer Wonen
Kennemer Wonen doneerde in 2009 aan NSGK voor het gehandicapte kind diverse computerapparatuur en een printer. Deze apparatuur vertegenwoordigt een waarde van € 10.000,-.  NSGK is erg blij met de apparatuur die goed dienst doet op ons kantoor.

Stichting BouwGarant
NSGK ontving in 2009 een donatie van € 2500,- van Stichting BouwGarant. Het is bij de Stichting een traditie geworden om het bedrag dat normaliter wordt besteed aan kerstkaarten over te maken aan een goed doel waarbij kinderen centraal staan.

Personeelsfonds Achmea

De Centrale Ondernemingsraad van Achmea houdt ieder jaar een belevingsonderzoek onder de medewerkers. Uit een lijst van goede doelen kon men het meest favoriete goede doel kiezen. De vijf meest populaire goede doelen ontvangen per medewerker een bedrag. In 2008 ontving NSGK 7.000 euro en in 2009 maar liefst 8.000 euro.

Stichting Het Gors
Het GORS biedt ondersteuning en zorg vanuit verschillende diensten en locaties in Zeeland. In 2008 doneerden zij een bedrag aan NSGK in plaats van kerstpakketten weg te geven.

Bruisende Breinen
Martijn Anderson bood de communicatiemedewerkers van NSGK in 2009 een gratis training "Bruisende Brainstorms" aan. Tijdens deze interactieve en praktische training leerde hij de deelnemers creatieve denktechnieken aan om hun denkvaardigheden op de werkvloer te stimuleren en te verbeteren.

Zicht Adviseurs
Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs  sponsorde NSGK directeur Ingrid Tuinenburg tijdens de Dam- tot Damloop 2012 voor maar liefst 1000 euro!

naar boven

Visual


Volg ons op:
  • CBF
  • ANBI
  • Vrienden Loterij
Sitemap sluiten
-