Zij doneren ook

NSGK zou haar werk niet kunnen doen zonder de steun van bijna 40.000 donateurs. Op deze pagina leest u persoonlijke verhalen van enkele donateurs en hun motivatie om het werk van NSGK te ondersteunen.

Dhr. van Veen uit Hoek van Holland
Ik steun NSGK, omdat
het idee dat ik gehandicapte kinderen kan helpen aan een beetje extra geluk in een toch vaak lastig leven me veel voldoening geeft.

Mevr. Kalf uit Alphen aan den Rijn
Ik steun NSGK, omdat ik dagelijks werk met kinderen met een verstandelijke beperking. Zeer regelmatig hoor ik hun enthousiaste verhalen over een weekend dat ze hebben doorgebracht in een speciaal logeerhuis of een sportwedstrijd die ze hebben gehad bij een Gehandicapten-tak van een sportvereniging. Allen mede mogelijk gemaakt door NSGK. Ook de ZML-school waar ik werk heeft van NSGK een bijdrage mogen ontvangen voor het inrichten van de speelplaats. Voor deze doelgroep kost alles veel meer geld en inspanning dan voor kinderen zonder beperking en daarom is het werk van NSGK zo belangrijk.

Mevr. Dopheide-Mosheuvel uit Breda
Ik steun NSGK, omdat
wij zelf gezonde kinderen en kleinkinderen hebben. Wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen zo gezegend is als wij. Daarom willen wij iets doen voor NSGK.

Mevr. de Boer-Bon uit Woerden
Ik steun NSGK, omdat
ik weet wat voor goede en leuke projecten zij ondersteund en hoe snel en zonder al te veel onnodige formaliteiten die steun kan worden toegezegd. Uit ervaring weet ik dat ouders van kinderen met een beperking tegen heel veel moeilijkheden aanlopen. Mijn man en ik zijn enorm blij dat wij al die steun niet nodig hebben voor onze twee gezonde kinderen. NSGK geeft deze ouders en hun kinderen de verlichting, ontspanning en leuke ervaringen die zij zo hard nodig hebben. En dat gun ik hen van harte!


naar boven

Visual


Volg ons op:
  • CBF
  • ANBI
  • Vrienden Loterij
Sitemap sluiten
-