Publiciteit

U heeft een toekenning gekregen van NSGK; fijn dat wij een bijdrage kunnen leveren aan uw werk voor kinderen en jongeren met een handicap. NSGK kan uw project ondersteunen dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers. Daarom vragen we u om in alle communicatiematerialen rond uw project de bijdrage van NSGK te vermelden. Op deze pagina vindt u een aantal hulpmiddelen die u hierbij kunt gebruiken.

NSGK-logo en -embleem
Om publiciteit te geven aan de bijdrage van NSGK voor uw project, vragen we u om in uw communicatiemiddelen zo veel mogelijk het embleem ‘Mogelijk gemaakt door NSGK’ te gebruiken. Voor projecten waarvan we minder dan 60% hebben gefinancierd, kan ook het emleem ‘Mede mogelijk gemaakt door NSGK’ worden gebruikt. Wanneer het embleem niet goed bruikbaar is voor het project, kan in overleg ook het gewone NSGK-logo worden gebruikt. Het embleem zonder tekst met alleen het logo kan gebruikt worden op een gekleurde achtergrond, als alternatief voor het gewone logo (dat alleen op een witte achtergrond geplaatst mag worden). Voor vragen over het gebruik van logo's of fotomateriaal in de huisstijl van NSGK kunt u hier het huisstijlhandboek downloaden.

Download hier het NSGK logo en embleem. 
Logo  voor web
Embleem "Mogelijk gemaakt door NSGK" voor web
Embleem "Mede mogelijk gemaakt door NSGK"  voor web
Embleem logo zonder tekst voor web (TIFF)
Logo voor druk (EPS)
Logo voor druk (JPEG)
Embleem "Mogelijk gemaakt door NSGK" voor druk
Embleem "Mede mogelijk gemaakt door NSGK" voor druk
Embleem logo zonder tekst voor druk (TIFF)


Internetbanner
Download hier een geanimeerde banner voor de werving van collectanten of donateurs voor NSGK om te plaatsen op uw website.
Informatie voor persberichten en artikelen
Een persbericht over de steun van NSGK voor uw project kunt u sturen naar lokale of regionale media in uw omgeving. En u kunt het bericht natuurlijk ook publiceren in uw eigen uitgaven, zoals een nieuwsbrief of website. Hier vindt u informatie die u daarbij kunt gebruiken. Meer informatie over NSGK vindt u op deze website onder over ons.

 

Mede dankzij uw hulp kunnen wij ook in de toekomst projecten ondersteunen voor kinderen en jongeren met een handicap. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!
 

naar boven

Visual


Volg ons op:
  • CBF
  • ANBI
  • Vrienden Loterij
Sitemap sluiten
-