Menu overslaan
20 februari 2018

Dank aan alle spelers van de VriendenLoterij

Tijdens het Goed Geld Gala kregen we van de VriendenLoterij een cheque van 287.716 euro. NSGK bedankt alle deelnemers aan de VriendenLoterij die deze geweldige bijdrage mogelijk hebben gemaakt!

Kinderen en jongeren met een handicap willen niet aan de zijlijn staan. Zij willen gewoon kunnen spelen, leren, sporten, een baan vinden - samen met leeftijdgenoten zonder handicap. NSGK helpt daarbij. Wij zorgen ervoor dat ze gewoon mee kunnen doen. Dat kan dankzij de hulp van donateurs, vrijwilligers en de VriendenLoterij. Dus mede dankzij de kinderen voor wie we ons inzetten: heel hartelijk dank!

Ook meespelen?

Wilt u iets doen voor kinderen met een handicap en tegelijk kans maken op mooie prijzen? Dat kan door ook mee te spelen met de VriendenLoterij. Als deelnemer kunt u zelf aangeven dat u wilt meespelen voor NSGK. U maakt dan voortaan iedere maand kans op ruim honderdduizend prijzen oplopend tot € 100.000. En kinderen met een handicap krijgen de kans om mee te doen in onze samenleving.

Speelt u mee voor NSGK? Aanmelden kan eenvoudig via www.vriendenloterij.nl. Hartelijk dank voor uw steun!

Op de foto: Ambassadeurs Irene Moors en Lucille Werner van de VriendenLoterij overhandigen de cheque aan Henk-Willem Laan en Jenneke van Dongen van NSGK. (foto: Roy Beusker Fotografie)

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij