Menu overslaan
25 november 2019 BE

“De Bijzondere Eredivisie doet zijn naam eer aan”

Margriet Schreuders, hoofd Goede Doelen bij de Goede Doelen Loterijen blikt terug op de eerste helft Bijzondere Eredivisie competitie.
“Wat een mooie eerste helft van de competitie hebben we om op terug te kijken. De sportiviteit, het plezier van de kinderen en hun fans, de persoonlijke verhalen. De Bijzondere Eredivisie doet zijn naam eer aan.
De eerste competitierondes hebben we zo veel bijzondere momenten mogen meebeleven. Ruben, die de aangepaste voetbalschoenen kreeg. Verdediger Tamirah, die ballen tegenhoudt én danst. En de vriendschappen die er zijn ontstaan door de sport, zoals voor de ‘drie musketiers’ Justin, Hugo en Robbin. Het is indrukwekkend om te zien wat deze competitie doet voor de kinderen. En geweldig dat de deelnemers van de VriendenLoterij daaraan mogen bijdragen.”

“Door het Gehandicapte Kind te steunen hopen wij dat de Bijzondere Eredivisie, dé nationale competitie voor G-voetballers, niet alleen een vanzelfsprekende plek krijgt binnen de profclubs van de Eredivisie, maar ook bij alle amateurverenigingen in Nederland.”
De VriendenLoterij zet zich in voor maatschappelijke initiatieven op het gebied van welzijn en gezondheid. Hiermee geven we mensen die dat goed kunnen gebruiken een steuntje in de rug. Samen maken we zo de samenleving aangenamer en beter. Dit initiatief is daarvan een mooi voorbeeld.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij