Menu overslaan
18 oktober 2019 BE

Dirk Kuyt Foundation aanwezig bij Bijzondere Eredivisie

Bij de Bijzondere Eredivisie is niet alleen op het veld van alles te beleven. Ook rond de wedstrijden kunnen fans, familie en vrienden zich prima vermaken. Dit kan dankzij de Dirk Kuyt Foundation. Zij zorgen namelijk dat iedereen op een wedstrijddag even tegen een bal kan trappen. “Een mooie samenwerking die laat zien dat je samen meer bereikt.” Saskia Hölscher van de Dirk Kuyt Foundation kijkt trots en tevreden terug op de eerste competitie helft.


Broertjes en zusjes 
“Wij hebben heel veel mooie en leuke reacties ontvangen over de Bijzondere Eredivisie. De Dirk Kuyt Foundation is dan ook heel trots dat we hierbij betrokken zijn. Rond de velden van de Bijzondere Eredivisie is de Dirk Kuyt Foundation aanwezig met zogenaamde pannakooien en gaten doelen. Hier kunnen vriendjes, broertjes en zusjes van de voetballers op het veld zelf ook even tegen een bal trappen. Vrijwilligers van de Dirk Kuyt Foundation zorgen voor goede begeleiding.

Bredere samenwerking
Saskia kijkt nu al uit naar de tweede helft van het seizoen. “Veel mensen hadden niet gedacht dat het mogelijk zou zijn maar door de inspanningen van het Gehandicapte Kind is de Bijzondere Eredivisie er gekomen. De Dirk Kuyt Foundation heeft als doel om mensen, zowel jong als oud, met een beperking aan het sporten te krijgen. Wij werken al langer samen met het Gehandicapte Kind. Onder andere op het gebied van RaceRunning en frame voetbal. De Bijzondere Eredivisie zorgt ervoor dat kinderen met een beperking op een hele mooie manier kunnen voetballen. Het plezier spat er iedere wedstrijd weer vanaf. Dat maakt het zo mooi.”

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij