Menu overslaan

Douwe Bob wordt ambassadeur van NSGK

Douwe Bob is sinds vandaag ambassadeur van NSGK en gaat zich inzetten voor kinderen met een handicap! En daar zijn we heel blij mee. Douwe Bob: “Als kind wil je toch gewoon meedoen? Maar tienduizenden kinderen in ons land krijgen die kans niet. NSGK zorgt ervoor dat ze er wél bij horen, en ik help graag een handje mee!”

Hij begint zijn ambassadeurschap met een sportieve prestatie: op 7 oktober loopt hij voor NSGK de Madurodam Marathon, samen met onze kinderambassadeur Merijn. De deelnemers halen geld op voor het ‘Samen naar School’ project van NSGK. Douwe Bob: “Er zijn duizenden kinderen met een handicap die geen onderwijs krijgen. Met dit project krijgen zij de kans om gewoon naar school te gaan. Het is mooi om te zien wat dit voor deze kinderen en hun ouders betekent. Dat gun ik deze kids.” Je kunt Douwe en Merijn steunen via hun actiepagina

De samenwerking is niet toevallig. Wij leerden Douwe Bob kennen tijdens de opnames van The Voice Kids, waarin hij in de jury zat. NSGK was partner van het programma en Douwe Bob had een rol in een filmpje over ons Samen Spelen project. Er was meteen een klik, zijn betrokkenheid bij de 'onze' kinderen was groot. Douwe Bob: “Ik ben enorm trots dat ik ambassadeur mag zijn van dit mooie doel en zo op kan komen voor kinderen met een handicap.”

Gisteren lanceerde de singer-songwriter zijn nieuwe single Shine. Binnenkort komt zijn nieuwe album uit. Je kunt hem ook kennen van het songfestival in 2016.

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij