Menu overslaan
25 augustus 2019

Ontmoeting met K3: droom Thessa en Britt komt uit

Naar een concert van K3 én een ontmoeting met de drie zangeressen - Britt en Thessa Kuhn (19) uit Voorschoten hadden de dag van hun leven! De tweelingzussen zijn meervoudig gehandicapt en daardoor aan huis gekluisterd. Hun hartenwens, ooit een keer naar een show van K3 gaan, is nu uitgekomen dankzij het VriendenFonds.

Britt en Thessa hebben geen vrienden of sociaal netwerk. Ze doen nooit leuke dingen. Een dagje ziekenhuis is voor hen al een heel uitje. Maar net als andere kinderen zijn ze dol op gewone-meisjesdingen en zijn ze groot fan van K3. 

Daarom deed het Gehandicapte Kind een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Directeur Henk-Willem Laan: “Deze meiden en hun ouders verdienen een onvergetelijke dag om de dagelijkse ellende even te vergeten en om nog lang aan terug te denken. Geweldig dat wij Britt en Thessa dankzij het VriendenFonds konden verrassen met dit uitstapje naar K3! Hiermee ging hun langgekoesterde wens in vervulling.”

Bij het VriendenFonds kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties het hele jaar een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten via www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij