Menu overslaan
7 februari 2020

Kom jij ook naar de speciale voorstelling van Repelsteeltje?

Heb jij een visuele beperking en hou je van theater? Dan hebben wij iets leuks! We mogen jou en jouw gezin namens Het Nationale Theater gratis uitnodigen voor de familievoorstelling Repelsteeltje (8+) in de Koninklijke Schouwburg. Deze voorstelling wordt toegankelijk gemaakt voor blinden en slechtzienden met audiodescriptie en vooraf een inleiding en meet and feel met de acteurs.

Het programma start zondagmiddag 1 maart om 12:00 met een feestelijke lunch, gevolgd door de inleiding en de meet and feel waarin je al kennis kunt maken met de acteurs en hun rol, en al vertrouwd kunt raken met hun stemmen. Om 14:00 is de voorstelling die tot 17:00 zal duren met een pauze om 15:30. Hier lees je meer over de voorstelling.

Wil je dat niet missen? Meld je dan aan met een mail naar onbeperkt@hnt.nl. In totaal mogen we 40 kaarten weggeven – dus laat ons weten of je komt en hoeveel personen uit jouw gezin meegaan.

Met HNTonbeperkt maakt Het Nationale Theater voorstellingen toegankelijk voor blinden en slechtzienden, doven en slechthorenden en prikkelgevoeligen. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de donateurs en vrijwilligers van het Gehandicapte Kind.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij