Menu overslaan
13 november 2015

Liesbet Slegers leest voor uit eigen werk

Liesbet Slegers leest 16 november voor uit haar nieuwe kinderboek Karel en zijn nieuwe vriendje. En dat doet ze op een toepasselijke plek: in de NSGK Samen naar School klas van De Kroevendonk in Roosendaal. Dit is een klas voor kinderen met een ernstige handicap binnen een reguliere basisschool. Kinderen met en zonder handicap kunnen elkaar zo al op jonge leeftijd leren kennen - precies het thema van Slegers’ boek. De auteur en illustrator maakte dit nieuwe prentenboek ter gelegenheid van ons 65-jarig jubileum.

Karel en zijn nieuwe vriendje

Hoe leuk is het om vriendjes te maken? Dit boekje gaat over Karel en zijn nieuwe vriendje én alle emoties die daarbij naar boven komen. Elkaar helpen, dat is fijn! Karel en Mick vinden elkaar meteen leuk. Samen eten ze fruit, spelen ze met de bal en maken ze een mooie tekening. Karel en Mick zijn na één dag al vrienden! Een mooi prentenboek voor de allerkleinsten, over hoe vriendschap alle verschillen overbrugt.

Het boek kwam tot stand in samenwerking met NSGK, en een deel van de opbrengst van het boek komt ten goede aan ons werk voor kinderen en jongeren met een handicap. Wilt u het boek bestellen? Dat kan via onze website.

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij