Menu overslaan
30 september 2020 Douwe Bob Madurodam Marathon

Madurodam Marathon afgelast

Aanstaande zondag 4 oktober zou de Madurodam Marathon plaatsvinden. Helaas kan dit niet doorgaan wegens de nieuwe maatregelen van het kabinet. Er mag geen publiek zijn bij (amateur-) sportevenementen, waardoor deze kids-only run niet meer mogelijk is.

Wij vinden dat ontzettend jammer. Voor alle kinderen die zo hard hebben getraind de afgelopen weken en zich actief hebben ingezet om geld op te halen voor (andere) kinderen met een handicap. En ook Madurodam gaat het aan het hart, een van hun doelen is het nastreven van ontmoetingen tussen kinderen van diverse achtergronden. Juist in deze tijd is empathie en contact met elkaar belangrijk.

Alternatief: ren de marathon in jouw eigen buurt
We willen alle deelnemers uitdagen om toch de 1,69 km te rennen. Rennen is gezond en heel goed voor je! Om het extra leuk te maken, krijg je deze week digitaal je startbewijs toegestuurd. Dan is het toch net een beetje of je meedoet aan de Madurodam Marathon.

Kies zelf een route in jouw buurt en stuur een foto of video van jouw run of finish naar info@madurodammarathon.nl. Je kunt zelfs op je eigen pagina op de website madurodammarathon.nl je Strava-route koppelen aan je actiepagina!

Madurodam Marathon maakt een compilatie van de beelden en deelt deze op social media. Ook superleuk om je eigen foto met je sponsors zelf te delen en hen te bedanken voor hun steun. Helemaal top als je je foto of video ook op Facebook of Instagram wil posten met de hashtag #madurodammarathon. Doe dit tussen 4 en 18 oktober. Dan zien we jullie allemaal.

Gratis naar Madurodam
Op vertoon van je startbewijs ben je vanaf 4 oktober 2020 tot 30 april 2021 van harte welkom om gratis naar Madurodam te komen. Zij hebben een leuke verrassing voor je klaarliggen om je te bedanken voor je geweldige inzet! Het park is open en aangepast volgens de COVID-19 maatregelen. Mocht je vader of moeder een toegangsbewijs gekocht hebben, dan blijft deze ook geldig tot 30 april 2021. Via de website van madurodam.nl kan een tijdslot gereserveerd worden.

Samen Spelen
Inmiddels is er ruim €11.500 euro opgehaald. Super!! Doneren kan nog t/m 18 oktober. Het totale bedrag gaat naar het Gehandicapte Kind. Waarmee een speeltuin wordt aangepast zodat alle kinderen daar samen kunnen spelen. Houd onze kanalen in de gaten voor updates.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij