Menu overslaan
10 juli 2019 BE

Met VVV Neymar achterna

Drukke tijden voor de scouts van de eredivisieclubs die komend seizoen uitkomen in de Bijzondere Eredivisie. Zo ook voor de scouts van VVV dat afgelopen zondag in eigen stadion een selectiedag organiseerde.


Na een groepsfoto en de gezamenlijke warming-up konden 27 voetballers laten zien wat ze in huis hebben. Er werd bijvoorbeeld met een snelheidsmeter gekeken hoe hard ze konden schieten. En met de gatengoal werd duidelijk of ze ook een beetje konden mikken.


Natuurlijk was ook de pers aanwezig. Zo interviewde Omroep Venlo Sergio Offermans. Hij was tevreden over zijn optreden: 'Het gaat goed, ik heb nog niemand horen klagen. De oefeningen vallen best mee.' Sergio hoopt straks in de Bijzondere Eredivisie zijn idool Neymar achterna te gaan.


Komende week horen de kandidaten of ze in de selectie zitten. De twaalf spelers die de selectie halen worden op 21 augustus officieel gepresenteerd.


Benieuwd naar het interview met Sergio en de verrichtingen van de deelnemers? Bekijk dan de video’s op de site van Omroep Venlo.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij