Menu overslaan
25 juli 2016

NSGK ontvangt mooie cheque van de Drentse Fiets4daagse

NSGK was dit jaar voor de tweede maal het goede doel van de Drentse Fiets4Daagse. Tijdens dit vierdaagse evenement stapten duizenden deelnemers uit het hele land op de fiets om het mooie Drenthe te verkennen. Deelnemers konden bij de voorinschrijving een donatie aan NSGK doen en tijdens het evenement werd een spinningmarathon georganiseerd waarmee nog eens een mooi bedrag werd opgehaald voor NSGK.

Het startsein van de Vierdaagse werd dit jaar gegeven in het vernieuwde centrum van Emmen. Roelie Rozema (Regio Coordinator NSGK) nam bij de officiële opening de cheque van € 1058,50 in ontvangst uit handen van de voorzitter van de Fiets4daagse Dhr. Jan Broertjes. Hierbij waren leden van de organisatie, sponsoren en alle vrijwilligers van de 8 startplaatsen aanwezig.

In de muziekkoepel werd tot middernacht ook een spinningmarathon gehouden onder leiding van Simone Popping. Onder aanmoediging van grote publieke belangstelling op deze warme zomeravond, en met aansporende muziek uit de luidsprekers, werd uiteindelijk in totaliteit een bedrag van € 575 bij elkaar gefietst door Popping Sport. Een geweldige prestatie van alle sporters!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij