Menu overslaan
27 september 2017

Oproep: jongeren gezocht voor Denktank Technologie

Denk mee over wat Technologie voor jou kan betekenen! Op zaterdagmiddag 21 oktober organiseert NSGK in Amsterdam een denktankbijeenkomst over Technologie voor kinderen en jongeren met een beperking. Wij zijn daarvoor op zoek naar 10 jongeren tussen de 15 en 25 jaar die met ons mee willen denken en praten over wat Technologie kan betekenen voor jongeren met een beperking.

Technologie zoals apps, games of praktische hulpmiddelen kunnen je helpen om een leuk leven te hebben. Ook als je een beperking hebt. NSGK vindt het belangrijk dat technologie veel meer wordt ingezet om ervoor te zorgen dat jongeren met een beperking goed mee kunnen doen op school en in hun vrije tijd.

Tijdens de Denktank bijeenkomst gaan we 10 ideeën aan jullie voorleggen waar we mee aan de slag willen gaan. We zijn daarbij benieuwd naar jullie mening. Wat vinden jullie van deze technologische oplossingen? Verwacht je dat ze werken, of niet; en waarom? Zijn er misschien nog betere oplossingen te bedenken? Daarover gaan we graag met jullie in gesprek.

Lijkt het je leuk om met ons mee te denken?

NSGK zoekt 10 jongeren met een beperking tussen de 15 en 25 jaar voor deze bijeenkomst. Als deelnemer verwachten we dat je:

  • Kunt luisteren naar anderen
  • Je mening kunt geven
  • Kunt meedenken over wat belangrijk is voor andere jongeren met een beperking
  • Het leuk en belangrijk vindt om mee te praten
  • Naar Amsterdam kunt reizen

Wat kunnen wij je bieden?

  • Reiskostenvergoeding
  • Cadeautje dat met technologie te maken heeft….
  • Een leuke middag waarbij jouw mening heel belangrijk is!

Meedoen en aanmelden

Als je mee wilt doen met de bijeenkomst kun je je vóór 11 oktober 2017 aanmelden door een mail te sturen naar Joost Blommendaal, jblommendaal@nsgk.nl. Wanneer meer dan 10 jongeren zich aanmelden voor de bijeenkomst zullen wij een selectie maken. Je hoort voor 14 oktober of je mee kunt doen.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 21 oktober van 13:30 tot 16:00 uur bij NSGK in Amsterdam, Wibautstraat 212 – 214. Heb je vragen over de bijeenkomst bel of mail dan naar Joost Blommendaal: jblommendaal@nsgk.nl  en 06-11534731.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij