Menu overslaan
29 juni 2018

Post om blij van te worden

Hai! Wij zijn Annick en Pien, leerlingen uit jaar 3 van Laar en Berg. Wij doen dit jaar community project wat inhoudt dat je iets doet voor iemand anders. Dit kan zijn hockeytraining geven aan kinderen, helpen in het bejaardenhuis of, zoals wij, geld ophalen voor NSGK. We hebben dit doel gekozen omdat we beide in het dagelijks leven betrokken zijn met gehandicapte kinderen en het belangrijk vinden dat zij geaccepteerd worden en ook gewoon hun leven kunnen leven zoals ieder ander kind!
Wij hebben samen met de eerste klassen van onze school een heideloop gedaan. Hierbij zijn wij van tevoren naar hen toe gegaan om ze te vragen om zoveel mogelijk sponsoren te zoeken om hen te sponsoren tijdens die heideloop. Dit was een enorm succes en we hebben maar liefst €721,20 opgehaald!! We hebben dit bedrag door middel van een cheque overgedragen, wat we erg leuk vonden! Nu weten we namelijk ook waar ons geld naartoe gaat en dat we echt een verschil hebben gemaakt. Dit nieuws geeft ons natuurlijk een erg goed gevoel. Daarnaast is het voor ons ook een teken dat we geslaagd zijn, want ons doel was om een verschil te maken door gehandicapte kinderen te helpen!
Groetjes van Annick & Pien

Beste Annick en Pien, hartelijk dank voor jullie geweldige inzet. Inderdaad, samen met jullie maken we het verschil voor kinderen met een handicap. Ook wij worden daar heel vrolijk van!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij