Menu overslaan
21 oktober 2019 BE

Samen er op uit. Dat is het leukste van de Bijzondere Eredivisie.

Voor de laatste speelronde voor de winterstop was de Bijzondere Eredivisie dit weekend te gast bij FC Emmen en FC Groningen. Bij FC Groningen spelen drie echte vrienden samen: Robbin, Justin en Hugo.
“We hadden veel kansen maar jammer genoeg gingen ze er niet in,” vertelt Robbin direct na de wedstrijd. Zijn vriend Justin is het helemaal met hem eens “Ja, een mooie vrije trap van mij en de goal van Francis.” Het mooiste aan de Bijzondere Eredivisie? “Dat we er samen op uit gaan!” zegt Justin vastberaden.
Volg alle bijzondere verhalen en abonneer je op ons Youtube kanaal https://www.youtube.com/c/BijzondereEredivisie

#BijzondereEredivisie #VriendenLoterij #hetGehandicapteKind #FCEmmen #FCGroningen

De Bijzondere Eredivisie is alweer toe aan de winterstop. Gisteren reisden familie en fans de spelers achteraan naar FC Groningen en FC Emmen waar de laatste speelronde van 2019 plaatsvond. Bij beide verenigingen werd het een mooie en geslaagde dag waardoor iedereen met een voldaan gevoel de winterstop in gaat.
In Emmen kwamen naast de thuisspelende club ook sc Heerenveen, Excelsior Rotterdam en VVV Venlo in actie. Het team van FC Groningen ontving Heracles Almelo, FC Utrecht en De Graafschap.
In Emmen was zelfs de burgemeester aanwezig om de spelers welkom te heten. Een hele eer natuurlijk! En dan werden de wedstrijden ook nog eens in stadion De Oude Meerdijk gespeeld.
Op 15 maart 2020 gaat de Bijzondere Eredivisie weer verder.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij