Menu overslaan
22 augustus 2019 BE

Spelers VVV Venlo tekenen contract

Het was druk in De Koel afgelopen woensdag. Pers, familie en vrienden hadden zich verzameld voor een bijzonder moment. De twaalf nieuwe aanwinsten van VVV Venlo tekenden hun contract. Ze zullen komend seizoen namens de Limburgse club strijden in de Bijzondere Eredivisie.

De talenten tekenden hun contract onder het toeziend oog van directeur Marco Bogers en manager voetbal Stan Valckx. Omdat VVV geen eigen G-team heeft, organiseerde de club eerder een selectiedag voor amateurclubs uit de regio. Twaalf spelers met een beperking werden geselecteerd. Vol trots kijken ze uit naar een mooi voetbalseizoen, waarin zij als enige Limburgse club in de hoogste nationale competitie zullen uitkomen.

Na de ondertekening gingen de spelers in hun gloednieuwe tenue het veld op voor de officiële spelersfoto’s. Op 17 september is de eerste training van het G-team van VVV. Valckx vraagt aan één van de spelers of hij het spannend vindt „Nee." En het spelen in stadions? „Nee." Een goede instelling, constateert de oud-international tevreden.

 

Niks missen? Volg alle bijzondere verhalen en schrijf je in voor de Bijzondere Eredivisie Update.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij