Menu overslaan
8 juni 2017

Theaterstuk 'Gelukkig zijn we gelukkig'

Theater Onbeperkt is een bont gezelschap waar iedereen welkom is. Jongeren en volwassenen met en zonder beperking werken in wisselende samenstelling al sinds 2012 vol overgave aan een jaarlijkse theatervoorstelling gebaseerd op hun eigen belevenissen. Dit doen ze samen met vrijwilligers van het Titus Brandsma Huis. Dit jaar ging de voorstelling 'Gelukkig zijn we gelukkig' over werk en geld.  

Wat betekent geld als je een beperking hebt? Vindt ineens iedereen je aardig met een zak geld? En hoe belangrijk is het hebben van een goede baan en het bereiken van de top? Onder begeleiding van regisseuse Luisella Lai werden zelfbedachte verhalen en waargebeurde ervaringen rondom het thema werk & geld in korte sketches vertoond. Luisella Lai heeft samen met de spelers een bijzondere, hilarische voorstelling gemaakt die tegelijk ontroert door de eerlijkheid van de spelers. Rollen zijn écht afgestemd op de mogelijkheden en talenten van de spelers. De voorstelling geeft een heel persoonlijk inkijkje in de wereld van de spelers met én zonder beperking. Er is veel ruimte voor geïmproviseerde teksten. 

Ná de voorstelling overhandigde NSGK regiocoördinator Rie Flach samen met een aantal vrijwilligers een symbolische cheque van € 2000 namens NSGK aan spelers en regisseur.

 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij