Menu overslaan
31 mei 2018

Trucks en tractoren voor NSGK

U kent ze misschien wel: evenementen waar opgevoerde tractoren en trucks een sleepwagen over een kleibaan trekken. Wel, het zou zomaar kunnen dat u NSGK daar binnenkort ook tegenkomt. Want NTTO, de Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie, gaat zich inzetten voor kinderen met een handicap. De organisatie heeft NSGK gekozen als het goede doel dat ze de komende twee jaar zal ondersteunen.

NTTO is de overkoepelende vereniging van teams en organisaties die zich bezighouden met truck- en tractorpulling wedstrijden. Al deze organisaties en teams worden gevraagd om zich in te zetten voor het goede doel. Dat kan bijvoorbeeld door te collecteren tijdens de evenementen, door inzamelingsacties te organiseren of door vrijkaarten beschikbaar te stellen waarmee kinderen een dag tractorpulling kunnen meemaken. Verenigingsmanager van NTTO Niels Kool: ‘Wij dragen kinderen een warm hart toe. We willen graag dat kinderen met een handicap gewoon mee kunnen doen. Niet alleen binnen onze vereniging, maar overal in Nederland. Daarom zetten we alles op alles om hier een handje bij te helpen.’

Beste truck- en tractorpullers en organisatoren, wij verheugen ons op de samenwerking. Alvast hartelijk dank voor jullie steun!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij