Menu overslaan

Vrijwilligers halen 802.000 euro op voor NSGK

Collectanten van NSGK hebben 802.000 euro ingezameld, dat is ruim 2 procent meer dan het jaar ervoor. Dat blijkt nu de laatste bussen zijn geteld. Ongeveer 11.000 vrijwilligers gingen in november 2014 langs de deuren om geld in te zamelen voor kinderen met een handicap. (Lees hier de opbrengsten per gemeente.)

Bedankt
NSGK is erg blij met het resultaat. Directeur Ingrid Tuinenburg: "Het is geweldig dat zo veel vrijwilligers zich weer met hart en ziel hebben ingezet voor kinderen met een handicap. Dat zij zo’n groot bedrag hebben opgehaald is een prachtige verdienste, ook van de mensen thuis  die gul hebben gegeven. Ik wil dan ook iedereen hartelijk bedanken voor dit prachtige resultaat!"


Samen leven
Met de opbrengst van de collecte steunt NSGK kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Jaarlijks maken we honderden projecten mogelijk op het gebied van spelen, leren, wonen, werken en voorlichten. Met als doel dat kinderen en jongeren met en zonder handicap als vanzelfsprekend samen kunnen leven. (Meer weten? Neem een kijkje bij onze projecten.)


Vrijwilligers welkom
NSGK ontvangt geen subsidie; wij kunnen ons werk doen dankzij donateurs en vrijwilligers. In veel plaatsen hebben we nog vrijwilligers nodig. Helpt u volgend jaar een handje mee? U kunt zich hier aanmelden.

Bijlage openen

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij