Menu overslaan

16-20 april: gratis adviesgesprek bij de notaris

11 april 2012 - Maak van uw afscheid een nieuw begin. Met die slogan maken 120 goede doelen, waaronder NSGK, het in de Week van het Testament van 16 tot en met 20 april extra makkelijk om een goed doel op te nemen in uw testament.

Veel mensen denken vaak al jaren na over hun nalatenschap, maar ziijn er nog niet toe gekomen om daadwerkeljk een testament te laten opstellen. Voor velen is het een aantrekkelijke overweging om daarin ook een Goed Doel op te nemen, zoals NSGK. Goede Doelen zijn vrijgesteld van successierecht en dus komt het bedrag voor 100% ten goede aan de organisatie van uw keuze.  Tijdens de Week van het Testament bieden notarissen u een gratis adviesgesprek aan. Op www.goededoelen.nl/nalaten leest u welke notarissen bij u in de buurt deelnemen aan de Week van het Testament.

Help kinderen met een handicap met uw testament

Veel mensen voelen zich betrokken bij het welzijn van kinderen met een handicap in Nederland en steunen daarom NSGK. Met donaties, maar ook met hun testament. Wij zijn heel dankbaar voor al deze steun, klein of groot. Hiermee kunnen we kinderen met een handicap blijven ondersteunen zodat zij, met hun beperking, gewoon kunnen spelen, leren, sporten, wonen en werken.

Contact

Misschien heeft u nog vragen? Of heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw testament? Onze collega Atie Kok laat u met plezier zien op welke manieren u de projecten van NSGK met uw nalatenschap kunt ondersteunen.

Atie Kok
Telefoon: 020-6791200
E-mail: akok@nsgk.nl

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij