Menu overslaan

60-jarig jubileum in nieuwe stijl

22 december 2009 -
Dit jaar bestaat NSGK 60 jaar. Ter gelegenheid van haar 60-jarig jubileum heeft NSGK zich een nieuwe huisstijl aangemeten. Met dit nieuwe, kleurrijke uiterlijk hopen we nog beter te laten blijken dat NSGK hét fonds is voor kinderen en jongeren met een handicap. 

In de nieuwe huisstijl hebben we afscheid genomen van de volledige naam Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Voortaan heten we ‘gewoon’ NSGK. Of helemaal volledig: NSGK voor het gehandicapte kind. Met deze nieuwe, maar toch ook vertrouwde naam, zal NSGK vanaf nu naar buiten treden.

Ons nieuwe uiterlijk reflecteert duidelijk de waarden waar NSGK voor staat. NSGK directeur Ingrid Tuinenburg licht toe: "NSGK wil in de komende jaren nog meer dan nu hét fonds voor kinderen jongeren met een handicap zijn. Ons nieuwe uiterlijk maakt op een vrolijke en warme manier duidelijk voor wie we er zijn. Zo willen we laten zien dat we op een positieve en krachtige manier betrokken zijn bij kinderen en jongeren met een handicap en met én voor hen klaar zijn voor de toekomst"

Maar natuurlijk willen we in ons jubileumjaar vooral nóg meer kinderen en jongeren met een handicap helpen. Dat doen we met een aantal speciale jubileumprojecten. Via onze vernieuwde website houden we u daarvan graag op de hoogte.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij