Menu overslaan

96 Dam tot Damlopers voor NSGK. Nog 4 startbewijzen beschikbaar!

17 augustus 2012 - 96 hardlopers zijn zich al enkele maanden fanatiek aan het voorbereiden om op zondag 23 september mee te doen aan de Dam tot Damloop voor NSGK. En die voorbereidingen zijn nodig, want 10 mijl (16,2 km) hardlopen is niet niks! We hebben nog 4 startbewijzen beschikbaar, dus mocht je nog in zijn voor een sportieve prestatie, meld je dan snel aan!

Team stichting Skyway
Een van de deelnemers is team Stichting Skyway. De stichting organiseert toegankelijke evenementen voor dove, slechthorende en horende jongeren en stimuleert mensen om deel te nemen aan activiteiten die in eerste instantie niet voor hen toegankelijk leken te zijn. Dit jaar besloten ze zich met een heel team in te schrijven voor de Dam tot Damloop. De eerste donaties zijn inmiddels binnen. Zo vertelt directeur Ronald Ligtenberg:

"Bij Skyway houden we van een feestje. Sporten schiet er daardoor nog wel eens bij in.... maar een uitdaging gaan we nooit uit de weg! Dus toen de uitnodiging kwam om mee te doen aan de Dam tot Damloop hebben we eerst drie keer diep ademgehaald, onszelf eens goed aangekeken in de spiegel, en ons vervolgens helemaal op de training gestort. Met plezier doen we mee, omdat wij bij het NSGK een heel goed gevoel krijgen. Een leuke club, die zich iedere dag weer inzetten voor een nog mooier doel: gehandicapte kinderen een mooier leven bezorgen. Daar rennen we graag de benen voor uit ons lijf! "

Wil jij, net als team Skyway, een sportieve prestatie combineren met steun aan een goed doel? Doe dan mee aan de Dam tot Damloop voor NSGK en schrijf je nu in via www.nsgk.nl/damloop. NSGK heeft nog 3 startbewijzen voor de 10 mijl en 1 startbewijs voor de 4 mijl.CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij