Menu overslaan

Aanvraag.nl viert 10-jarig bestaan

13 september 2011 - Zaterdag 10 september vierde Aanvraag.nl haar 10 jarig bestaan. Voor de betrokken fondsen binnen Aanvraag.nl een reden om dit jubileum te vieren met een inhoudelijke en feestelijke bijeenkomst.

In de Passenger Terminal in Amsterdam waren op uitnodiging van Aanvraag.nl ruim 125 organisaties,  die zich inzetten voor kinderen en jongeren met een handicap, samengekomen. Zij konden onder andere workshops volgen op het gebied van fondsenwerving en het opstellen van projectplannen. Daarnaast kon er continu gespeeddate worden met de betrokken fondsen. Na de lunch werd het pas echt feest. Onder begeleiding van de muzikale groep Toeters en Bellen werden alle genodigden met de pont afgezet bij Festival 5D, het cultuurfestival voor de 5 zintuigen, en mede mogelijk gemaakt door NSGK. Hier konden zij nog tot in de late uurtjes genieten van muziek, theater en meer.

Aanvraag.nl
Aanvraag.nl is hét aanvraagloket van Fonds Verstandelijk Gehandicapten, Johanna Kinderfonds, NSGK, Revalidatiefonds, Skanfonds, VSBfonds. Op www.aanvraag.nl kunnen organisaties, die zich inzetten voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een functiebeperking, met één handeling aan zes fondsen tegelijk een aanvraag voorleggen: Meer informatie hierover vindt u op www.aanvraag.nl.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij