Menu overslaan

Afvalrace Martin Wienholds levert ruim 1400 euro op voor NSGK

14 januari 2013 - Moe van zijn gewicht (150 kg) en de insulinespuiten, stelde rij-instructeur Martin Wienholds zich begin 2012 een zeer ambitieus doel: in een jaar tijd 50 kg afvallen. In afvallen alleen zag hij echter niet voldoende uitdaging. Martin, al jaren vrijwilliger voor NSGK, besloot met zijn actie zoveel mogelijk geld in te zamelen voor NSGK. 

Afgelopen weekend presenteerde Martin het resultaat van zijn inspanningen: 50 kg lichter en een mooi bedrag van 1410 euro voor NSGK.
NSGK directeur Ingrid Tuinenburg nam zaterdag trots de cheque in ontvangst van een, bijna onherkenbare, Martin.

Tijdens de overhandiging vertelde Martin dat het behalen van zijn doel verre van makkelijk is geweest. Vooral de laatste 2 maanden waren bijzonder zwaar en kende de nodige momenten waarop hij eraan dacht op te geven. Gelukkig wist zijn  personal coach Danielle hem steeds te motiveren toch door te gaan. Hij kijkt dan ook terug op een zeer zwaar en intensief jaar, maar zegt erg blij te zijn staand zijn eigen tenen weer te kunnen zien.

Martin, bedankt voor je geweldige actie voor NSGK. Na het tonen van zoveel wilskracht twijfelen wij er niet aan dat het je lukt je gezonde gewicht te behouden. Wij wensen je hierbij heel veel succes!  


CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij