Menu overslaan

Al 5,4 kilo lichter voor NSGK

7 februari 2012 - Rijschoolhouder Martin Wienholds is na één maand lijnen 5,4 kilo afgevallen. In totaal wil hij dit jaar 50 kilo lichter worden, niet alleen om gezonder en fitter te worden maar ook om geld in te zamelen voor NSGK.

Martin Wienholds houdt van lekker eten, deed nooit aan sport en zit voor zijn beroep veel in de auto. Daardoor woog hij 150 kilo en heeft hij medische klachten zoals diabetes en een hoge bloeddruk. Tijd om in actie te komen, vond zijn dochter Arlette, en samen met haar vriendin en personal trainier Daniëlle de Boer bracht zij Martin tot een ambitieus doel: eind 2012 wil hij 50 kilo kwijt zijn en geen medicijnen meer nodig hebben. Omdat Martin al jaren collectant is voor NSGK, wil hij met zijn actie ook geld inzamelen. De opbrengsten doneert hij aan NSGK.

Met een intensief fitnessprogramma en een streng dieet is Martin al 5,4 kilo afgevallen; daarmee is hij 8 centimeter dunner geworden. Zijn vorderingen houdt hij bij op zijn weblog. Ook de website Purmerendopzondag.nl volgt Martin op de voet.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij