Menu overslaan

Cafébaas zweet ruim 4000 euro bij elkaar voor NSGK

15 februari 2012 - Café eigenaar Dick Kraakman heeft afgelopen zondag een wandeltocht van 100 kilometer afgelegd op een loopband. Hij deed dit om geld op te halen voor NSGK. In 24 uur tijd, in zijn eigen café in Voorhout dat bomvol zat met supporters, wist Dick met zijn actie ruim 4000 euro bij elkaar te lopen.  

In het kleine café Welgelegen waren de laatste uren van de actie zeker 100 mensen aanwezig. Sommigen zijn er zelfs 24 uur bij gebleven. Anderen reden op weg naar hun vroege dienst nog even langs om Dick een hart onder de riem te steken. Kapot als hij was wist hij, onder luid geschreeuw van de aanwezigen, de laatste meters zelfs nog hard te lopen. En de burgemeester van de gemeente Teylingen? Die zweette de laatste kilometers met hem mee. Na afloop moest de cafébaas een traantje wegpinken om zijn prestatie.

Kraakman koos NSGK vanwege een goede vriend met een dochter met een handicap. Deze goede vriend collecteerde afgelopen november voor NSGK. Kraakman; “Als je er weinig of niets mee te maken hebt vergeet je dat er veel ouders zijn die keer op keer tegen dagelijkse problemen aanlopen met hun kind met een handicap”.

NSGK mocht na afloop een cheque in ontvangst nemen van € 4246,30. NSGK is trots en blij met de prestaties van Dick Kraakman en dankt hem hartelijk voor zijn sportieve inzet voor kinderen met een handicap. Hopelijk zal de actie van Dick anderen inspireren om ook een bijzondere actie op touw te zetten! 

Wilt u ook in actie komen voor NSGK? Dat kan heel gemakkelijk met uw eigen online actiepagina. Neem snel een kijkje op nsgk.geef.nl en kom in actie! 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij