Menu overslaan

Cappies zoekt jong talent met een handicap

25 april 2011 - Het is zover! Na de succesvolle programma's in 2009 en 2010 is het tijd voor Cappies 2011: het talentenprogramma voor kinderen met een beperking. Kandidaten kunnen zich nu aanmelden.

Cappies komt van handiCAP en CAPabilities (talent) en dat is precies waar het om gaat. Cappies is een bijzonder televisie- programma over kinderen die zich niet laten tegenhouden door hun lichamelijke handicap, om dingen te doen die ze leuk vinden en waar ze trots op zijn. Cappies 2010 werd gewonnen door Sander. Hij zong als de beste en is daarom een jaar lang kinderambassadeur van NSGK voor het gehandicapte kind. Hij is supertrots op zijn titel!

Zit jij in een rolstoel en rij je paard? Heb je één arm en drum je als de beste? Ben je, net als Sander, een uitstekend zanger, maar kun je niet zien? Kortom, heb je een fysieke beperking en doe je daar iets onverwachts, verrassend of ongelofelijks mee: Doe dan mee!

Ben je jonger dan 13 jaar, heb je een lichamelijke handicap, en wil jij ook jouw talent laten zien in de Cappies en een jaar lang kinderambassadeur van NSGK worden? Meld je dan nu aan via deze link! Let op: Je kan je nog aanmelden tot uiterlijk 15 mei! 

Dit jaar is het programma te zien bij de TROS, op zaterdag 27 augustus, om 19.00 uur op Z@PP.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij