Menu overslaan

Collecte-helden gezocht!

25 september 2014 - De landelijke collecte van NSGK vindt dit jaar plaats van 10 t/m 15 november. NSGK is nog hard op zoek naar vrijwilligers die haar collecte-team willen komen versterken.

Betrokken vrijwilligers zijn de motor achter het succes van de NSGK-collecte. Als collecte-vrijwilliger gaat u tijdens de collectweek in uw eigen wijk langs de deuren om een bijdrage te vragen voor kinderen met een handicap. U bepaalt zelf hoe lang en op welk tijdstip u op pad gaat. Al met een paar uur van uw tijd kunt u een belangrijke bijdrage leveren. En misschien hebt u vrienden of familieleden die ook mee willen doen? Hoe meer collectanten, hoe meer NSGK kan doen voor kinderen met een handicap! collectant

Een van onze vrijwilligers is Kirstin Herold. Kirstin is al enkele jaren actief als organisator van de NSGK-collecte in haar woonplaats. “Mijn dochter Anna (14) heeft klassiek autisme. Het gebeurt regelmatig dat we tijdens een dagje uit opeens zelf de attractie van het park zijn. Inmiddels kan ik zeggen dat ik alle schaamte wel voorbij ben, maar het blijft lastig om voortdurend door anderen te worden aangekeken. NSGK zorgt ervoor dat gezinnen als die van mij er mogen zijn. Door mooie initiatieven te ondersteunen die de samenleving toegankelijk maken voor kinderen met een beperking. Daarom heb ik me aangemeld als collectant. Omdat ik samen met NSGK droom van een maatschappij waarin mijn Anna gewoon kan meedoen, net als ieder ander kind”, aldus Kirstin.  

Wat is uw reden om te collecteren voor NSGK? Klik hier om u aan te melden.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij