Menu overslaan

Collecteweerbericht zaterdag 17 november

17 november 2012 -

Duizenden vrijwilligers trotseren deze week het novemberweer om te collecteren voor NSGK. Welke dagen worden het minst guur? En moet de paraplu mee? Weerman Dennis Wilt van RTL4 maakt speciaal voor NSGK-collectanten een dagelijks collecteweerbericht.

Zaterdag 17 november

Vandaag is het echte de laatste kans om de collectebus van de NSGK te vullen. Het is een uitstekende dag om nog even de laatste adressen af te lopen, ook waar men eerder niet thuis gaf. De dag begint wel fris met in het oosten van het land tot in de middag zonnige perioden. In het westen overheersen echter de wolken maar het blijft tot de avond overal droog. Na een paar windstille dagen waait er een matige zuidelijke wind en het wordt 8 graden in Groningen tot 11 in Brabant en Limburg. Vanavond gaat het dan vanuit het westen regenen.

Zondag 18 november

Het is de gehele collecteweek droog gebleven maar zondag beginnen we, met uitzondering van de kustregio's nog met regen die in de middag naar het oosten wegtrekt. Vanuit het westen wordt het droog en breekt de zon door. het wordt 's middags een graad of 9 bij een naar west draaiende wind.

Goed weekend en bedankt voor uw inzet.

Dennis Wilt.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij