Menu overslaan

Deelneemster Damloop haalt eigenhandig 1260 euro op voor NSGK.

20 september 2012 - Op 23 september vindt weer de Dam tot Damloop plaats. NSGK levert dit jaar 100 lopers, die allemaal hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen voor kinderen met een handicap. Henriëtte de Geus was één van hen. Half september stond haar teller al op € 1050!

Henriëtte: "Onze dochter, Evelien, heeft een lichamelijke en verstandelijke beperking. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om voor NSGK deel te nemen aan de Dam-tot-Damloop. Met dank aan lieve familie, vrienden en collega's heb ik al veel geld opgehaald. Het is echt hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen om ons heen deze actie willen ondersteunen."

"Voor Evelien en haar klasgenootjes zijn de projecten van NSGK heel belangrijk. Niets is er fijner dan samen met de kinderen uit de buurt te kunnen spelen in de speeltuin. Helemaal als je er "zelf" kunt spelen. Als je zonder hulp op de schommel kunt zitten en je mama en papa alleen nodig hebt om te duwen. Of wanneer de trap naar de glijbaan zo is gemaakt, dat je er met een beetje hulp zelf naar boven kunt klimmen. Ook steunt NSGK het tijdschrift Lotje&co, waar wij als ouders heel veel aan hebben. Er staan veel verhalen van lotgenoten in, maar ook tips voor leuke dagjes uit en informatie over praktische zaken als schoolkeuzes, vakanties en sporten."

"Binnenkort is het al zover en hoop ik dat ik er klaar voor ben. Dat ik de finish ga halen is duidelijk, nu nog even trainen voor een mooie eindtijd!"

Inmiddels heeft Henriëtte met haar actie 1260 euro opgehaald. Een fantastische prestatie. Samen met haar doen nog 99 andere lopers op 23 september mee aan de Damloop voor NSGK. Volg hun sponsoracties op nsgk.geef.nl.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij