Menu overslaan

Doorbrekers gezocht!

20 mei 2014 - Ben je jong en heb je een handicap? En wil je samen met een coach ontdekken wat jij wilt in het leven en hoe je dat kunt bereiken? Dan is dit misschien je kans.

Als je eenmaal geaccepteerd hebt dat je een handicap hebt, ligt je leven voor je idee al redelijk vast. Maar is dat wel zo? Het is altijd goed om je af te vragen of je nog steeds achter de keuzes staat die je eerder maakte. Bijvoorbeeld:
  • Als je het gevoel hebt dat je niet op je plek zit op school of werk; als je denkt dat je meer kunt dan van je gevraagd wordt.
  • Als je het gevoel hebt dat je niet verder komt.
  • Als je het idee hebt dat iedereen je wat aan probeert te praten en te weinig naar jouw wensen en ideeën luistert.
  • Als je graag wilt leren of werkervaring op wilt doen, maar niet weet hoe je dat aan moet pakken.
Gaat dit over jou? Pak dan je kans en doe mee aan het project Doorbrekers van NSGK. Samen met een coach van Doorbrekers ga je verkennen wat JIJ nu echt wilt en wat JIJ nu echt kunt en hoe de mensen in jouw omgeving je daarbij kunnen helpen.

Er zijn op dit moment coaches beschikbaar in Oosterhout (N-Br), Elst (Gld), Heemskerk (N-H), Nuenen (N-Br), Amersfoort (Utr) en Venlo (Limb). Wil jij doorbreken en woon je in of dichtbij een van deze plaatsen? Neem dan de stap en meld je aan!

Meer informatie krijg je door te bellen of te mailen met Joke Visser, projectleider van Doorbrekers. Telefoon: 06-15007919 of info@jokevisser.nl.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij