Menu overslaan

Drentse Bikkelloop steunt NSGK

2 oktober 2013 - Zondag 6 oktober 2013 vindt in het Drentse dorp Zuidwolde de Bikkelloop plaats, een hardloopevenement waar jaarlijks honderden sporters aan mee doen. Bijzonder onderdeel van de Bikkelloop is de G-loop. Dit is een loop van 1 km speciaal voor deelnemers met een handicap. Als verlengstuk van de G-loop besloot de organisatie dit jaar NSGK te steunen.

De G-loop is sinds vorig jaar een nieuw onderdeel van de Bikkelloop en de organisatie wil de loop graag meer bekendheid geven. Gehandicapte sporters in het hele land worden daarom aangemoedigd deel te nemen. Deelnemers die zich via de www.bikkelloop.nl inschrijven voor het evenement kunnen via de website tegelijkertijd NSGK steunen middels een donatieknop.

NSGK is verheugd dat de Bikkelloop ook sporters met een beperking wil betrekken bij haar evenement. NSGK vindt dat sporters met en zonder handicap vanzelfsprekend samen zouden moeten kunnen sporten. Helaas zijn er nog maar weinig evenementen die het voorbeeld van de Bikkelloop volgen.

Wij danken de organisatie, sponsors en deelnemers van de Bikkelloop voor alle donaties en wensen de sporters heel veel succes aanstaande zondag!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij