Menu overslaan

Gezocht: Collecte-vrijwilligers voor NSGK-collecte in november

26 september 2011 - De landelijke collecte van NSGK vindt dit jaar plaats van 14 t/m 19 november. NSGK is nog hard op zoek naar vrijwilligers die haar collecte-team willen komen versterken.

Betrokken vrijwilligers zijn de motor achter het succes van de NSGK-collecte. Als collecte-vrijwilliger gaat u tijdens de collectweek in uw eigen wijk langs de deuren om een bijdrage te vragen voor kinderen met een handicap. U bepaalt zelf hoe lang en op welk tijdstip u op pad gaat. Al met een uurtje van uw tijd kunt u een belangrijke bijdrage leveren. En misschien hebt u vrienden of familieleden die ook mee willen doen? Hoe meer collectanten, hoe meer NSGK kan doen voor kinderen met een handicap!

Een van onze vrijwilligers is Louis van Veen (51) uit Hoek van Holland. Louis is al 8 jaar actief als organisator van de NSGK-collecte in zijn woonplaats. Het is inmiddels ruim 20 jaar geleden dat zijn oudste zoon op 5 jarige leeftijd overleed aan een stofwisselingsziekte. Als vader van een gehandicapte zoon beseft Louis hoe belangrijk het werk van NSGK is. “Het idee dat ik gehandicapte kinderen kan helpen aan een beetje extra geluk in een toch vaak lastig leven geeft me veel voldoening.”

Wat is uw reden om te collecteren voor NSGK? Klik hier om u aan te melden.

Lees meer verhalen van collectevrijwilligers.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij