Menu overslaan

Gezocht: figuranten voor soap Downistie

17 februari 2011 - Vrijdag 11 maart start 'De Wereld Draait Door' een wekelijkse soap met uitsluitend acteurs met het syndroom van Down. Nooit eerder werd een dergelijke soap gemaakt. Gedurende twaalf weken leven kijkers mee met de verwikkelingen rond hoofdpersonen Thomas, Nina, Rosanne, Hubert en Vicky in 'Downistie'. De soap wordt mede mogelijk gemaakt door NSGK.  Voor de opnames van 6 maart zoeken we nog figuranten met het syndroom van Down. 

Overspel, ongewenste zwangerschappen, ontluikende liefdes, jaloezie, intens geluk en tragische ziektes: alle hoogte- en dieptepunten uit het leven komen in Downistie voorbij. De soap wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt, zoals alle rubrieken van DWDD, en wordt zowel vrolijk als diep tragisch. Elke aflevering duurt circa 3 minuten.

Voor een opname op 6 maart zoeken wij nog figuranten. Het betreft een scene van een crematie. Wij zorgen met professionele begeleiders dat heel duidelijk blijft dat deze verdrietige scene geacteerd is en zorgen voor een gezellige sfeer buiten de opname om.

Plaats: Crematorium Amersfoort
Tijd: nog nader te bepalen, maar ga uit van circa 9:00 - 16:00 uur
Kleding: chique rouw kleding

Wil je meedoen? Meld je dan aan bij Eveline de Vletter via een mail: eveline@devletter.nl

De 1ste aflevering van Downistie is te zien bij ‘De Wereld Draait Door’, op 11 maart om 19.30 uur, Nederland 3.


Bekijk hieronder de trailer van Downistie

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij