Menu overslaan

Gezocht: jong gehandicapten met baanwens

15 oktober 2010 - Dayenne Zwaagman heeft een complexe hartafwijking en heeft sinds haar 24e een Wajong-uitkering. Dankzij het NSGK-project Valid People heeft ze haar droombaan gevonden. Nu zoekt Dayenne op haar beurt 500 jongeren met een handicap die ook een droombaan willen vinden.

Valid People is een vacaturebank voor mensen in een lastig lichaam, mogelijk gemaakt door NSGK. Hier heeft Dayenne de look@ValidPeople trainingen gevolgd en daarmee haar droombaan gevonden. Een fijne baan met een lastig lichaam, het kan dus wel.

Maar nu het probleem: er zijn duizenden jong gehandicapten, maar ze melden zich niet aan. Dayenne wil minstens 500 jongeren met een handicap of een chronische ziekte vinden die een gratis training willen volgen die ze helpt bij het vinden van hun droombaan. Ben (of ken) jij (iemand die) jong-gehandicapt (is)? Kijk dan bij Valid People en doe mee. Je maakt kans op een CV-pakket t.w.v € 750 met 2 mediatrainingen en een ervaren regisseur leert je hoe jij een aansprekend filmpje maakt voor potentiële werkgevers.

Bekijk hier het filmpje van Dayenne of ga naar www.validpeople.nl.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij