Menu overslaan

Gezocht: stagiair acties & evenementen

8 juli 2013 -

NSGK  is al ruim 60 jaar hét fonds voor kinderen en jongeren met een handicap. Jaarlijks maken wij honderden projecten mogelijk zoals toegankelijke speelplaatsen, kleinschalige woonvormen, vakanties en onderwijsprojecten. Ook Festival 5D en de soap Downistie zijn projecten van NSGK. Dit werk kunnen we doen dankzij de steun van o.a. 40.000 donateurs en 10.000 vrijwilligers.


Voor onze afdeling Fondsenwerving & Communicatie zoeken we een stagiair acties en evenementen!


We bieden een veelzijdige stageplek in een informele, gedreven organisatie in hartje Amsterdam. Als stagiair begeleid je fondsenwervende acties en evenementen voor NSGK. Veel mensen en bedrijven organiseren acties om geld in te zamelen voor NSGK; denk aan een sponsorloop, een festival, een sporttoernooi of een veiling. Jij bent hun contactpersoon en je helpt hen om van hun actie een succes te maken. Ook onderzoek je hoe NSGK haar inkomsten uit fondsenwervende acties kan verbeteren. Hoe zorgen we ervoor dat nog meer mensen, scholen, verenigingen en bedrijven zich gaan inzetten voor NSGK? We hebben daar nog geen actief beleid voor, dus tijdens je stage krijg je veel ruimte om daar invulling aan te geven.

De volgende taken kunnen onderdeel zijn van je stage:
- Onderzoeken hoe NSGK haar inkomsten uit acties kan vergroten;
- Interne processen rond acties in kaart brengen en verbeteren;
- Nieuwe fondsenwervende acties bedenken en initiëren;
- Mensen begeleiden die een actie voor NSGK organiseren;

Volg je een opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Event management of Leisure management? Kun je goed organiseren? Ben je enthousiast en sociaal vaardig? En wil je iets bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren met een handicap? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur je cv met motivatie naar Marjolein Laamers (office manager) via mlaamers@nsgk.nl.

Meer over NSGK lees je op de website. Nog vragen? Bel ons gerust op 020-6791200.

PS: ook studenten met een handicap worden aangemoedigd om te reageren!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij