Menu overslaan

Gezocht! Wielrenners voor ‘La Marmotte 2013’

11 december 2012 - Fiets je mee voor het goede doel? In samenwerking met Move-4-Kids gaan we op 6 juli 2013 met 42 mensen de Marmotte fietsen. De opbrengsten van deze ultieme sportieve uitdaging komen geheel ten goede aan goede doelen: NSGK en twee weeshuizen in midden Amerika.

Move-4-Kids
inspireert, stimuleert en motiveert mensen op sportief vlak de ‘experience’ van hun leven aan te gaan voor het goede doel. In 2012 was dit voor 42 lopers (die nooit eerder een marathon hadden gelopen) de marathon van New York. Een vervolg kon niet uitblijven en de nieuwe uitdaging is gevonden in het fietsen van de Marmotte in 2013.

De Marmotte is de ultieme uitdaging op het gebied van fietsen. 174 km met ongeveer 5000 meter hoogteverschil. De route: Bourg d'Oisans-Col du Glandon-St Jean de Maurienne-Col du Telegraphe-Col du Galibier-Col du Lautaret-Alpe d'Huez. De tocht wordt vergeleken met een van de zwaarste Tour de France etappes, waarvan in de Tour drie cols als buitencategorie bestempeld worden.

Wat vragen we? Het arrangement om mee te fietsen kost 850 euro, dit is inclusief accommodatie (dinsdag t/m zondag), maaltijden, inschrijfgeld, diverse events vooraf, wlelrenkleding tijdens marmotte, mechanicien/verzorger tijdens de Marmotte en voorafgaande dagen.

Daarnaast vragen we iedere wielrenner een bedrage van ongeveer 1.000 euro aan sponsorgeld mee te brengen. Op de site Move-4-Kids zit een ‘ik geef functie’ zodat sponsoren gemakkelijk via de site bij kunnen dragen.

Wil je je direct inschrijven of meer schriftelijke informatie, neem dan contact op met Joyce Keizer: joycekeizer@gmail.com of 06-55128617.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij