Menu overslaan

Hardloper haalt met veiling veel geld op voor NSGK

25 september 2013 - Wiskundeleraar en voormalige gitarist van de Nederlandse metalband Epica Ad Sluijter uit Utrecht, liet zich sponseren voor het lopen van de Dam tot Damloop afgelopen zondag. Net als nog 99 andere lopers, wilde hij zoveel mogelijk geld ophalen voor NSGK. Hij bedacht een creatieve geldinzamelingsactie die een groot succes bleek!

Ad houdt al van jongs af aan van sporten. Hij vindt het dan ook erg belangrijk dat sport toegankelijk is voor iedereen, ook voor kinderen en jongeren met een handicap. Daarom besloot hij zich in te zetten voor NSGK.

Bij het opruimen van zijn studio kwam hij tal van interessante spullen tegen uit de tijd dat hij nog voor de band Epica speelde. Dit bracht hem op het idee een veiling te organiseren. Hij hoopte op een opbrengst van €100,- Vier weken lang konden fans bieden op Facebook. En met groot succes. Fans bleken voor het goede doel graag wat meer te bieden. Uiteindelijk wist hij zijn streefbedrag maar liefst 25 maal te overtreffen en haalde €2500 euro op!

Bent u geinspireerd geraakt door Ad en wilt u zelf ook in actie komen voor NSGK? Laat u verder inspireren door meer acties van anderen of maak uw eigen online actiepagina aan!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij