Menu overslaan

Hardlopers halen 9902 euro op voor NSGK

19 september 2011 -
Een team van 38 hardlopers ging gisteren de sportieve uitdaging aan en liepen respectievelijk 6 en 16 kilometer tijdens de Dam tot Damloop. De lopers lieten zich sponsoren door familie, vrienden en kennissen en wisten samen maar liefst € 9902,- op te halen voor NSGK.

Eén van de deelnemers was Karin Cramer. Zij verloor in 2009 haar meervoudig gehandicapte dochter Madelief op een leeftijd van 9 jaar. Voor alle 'Madeliefjes' in Nederland besloot zij mee te doen aan de Dam tot Damloop om geld op te halen voor NSGK. Karin had een streefbedrag vastgesteld van 1500 euro, maar wist het ongelooflijke bedrag van 1666 euro bij elkaar te lopen.

In totaal liepen 27 lopers de 10 Engelse Mijl (16,09 km) en 11 lopers de 4 Engelse Mijl (6,4 km). NSGK is ontzettend blij met de opbrengst en dankt alle hardlopers en hun sponsoren voor hun inzet.  

Wilt u ook een actie opzetten voor kinderen met een handicap? Lees dan verder onder Hoe kan ik helpen? of maak direct een online actie pagina aan via www.geefsamen.nl

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij