Menu overslaan

Help mee als vrijwilliger op Festival 5D

2 juli 2013 - Op 13 en 14 juli vindt de vierde editie van Festival 5D plaats. Dit festival, dat is opgericht door NSGK, is elk jaar weer een groot succes, mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers. Help jij dit jaar ook mee?

Festival 5D is het festival voor de vijf zintuigen. Ook dit jaar is er weer van alles te zien, horen, ruiken, voelen en proeven, met onder andere theater, muziek, dans, workshops en culinair vermaak. Wil jij op zaterdag 13 en/of zondag 14 juli een handje helpen? Bijvoorbeeld bij de kaart- of muntverkoop, het bemannen van de informatiedesk, het enquêteren van bezoekers of het helpen met op- en afbouwen.

In ruil voor je hulp krijg je naast een grote waardering van de festivalorganisatie en bezoekers ook een leuk festival-shirt, vergoeding van je reiskosten, één gratis maaltijd en na afloop een leuke verrassing met het hele festivalteam! Natuurlijk heb je ruim de tijd om voor of na je werk gratis Festival 5D te bezoeken.

Heb je nog vragen? Mail dan naar vrijwilligers@festival5d.nl. Wil je je meteen aanmelden? Ga naar de website van Festival 5D en vul het formulier in!

Ken je mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger voor Festival 5D aan de slag te gaan? Stuur deze oproep dan vooral aan hen door!

Wie weet tot ziens op Festival 5D!

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij