Menu overslaan

Leestip: Biografie van een moeder over het leven en de dood van haar gehandicapte zoon.

18 augustus 2010 - David werd geboren met een schisis (hazenlip) en autisme. Hij onderging talloze pijnlijke operaties.  David vond de medische behandelingen verschrikkelijk. En bij de zorgverleners ontbraken vaak tact en begrip. Op school werd David gepest. Kinderen die hij op zijn verjaardag uitnodigde, vroegen hem niet terug. Vriendjes had hij weinig. 'Rot op met je hazenlip', riepen de jongens op straat. David was eenzaam. Maar ook oorspronkelijk en bijzonder. 'Alle mensen gaan uiteindelijk dood, dus je hoeft niet verdrietig te zijn', troostte David zijn zusje toen opa was overleden.  Zestien dagen voor zijn zestiende verjaardag pleegde David zelfmoord.

Zijn moeder schreef zijn biografie - een hartverscheurend boek dat alle dokters, leraren, groepsleiders én ouders zouden moeten lezen.

YouBeDo
Bestel het boek 'Altijd is Altijd' van Jet Isarin nu via boekenwebwinkel YouBeDo en steun tegelijkertijd het werk van NSGK. Van uw aankoop bij YouBeDo wordt 10% gratis gedoneerd aan een goed doel naar keuze.  Klik hier om naar de website te gaan:

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij