Menu overslaan

Libelle en Margriet steunen NSGK met magazine Picknick

20 juli 2012 - Libelle en Margriet brengen binnenkort samen de zomerspecial Picknick uit. Met het magazine steunen ze de Samen Spelen campagne van NSGK. De opbrengst van de puzzel en de bel-en-win actie wordt gedoneerd aan NSGK. Ook besteedt Picknick uitgebreid aandacht aan toegankelijkheid van speeltuinen en het werk dat NSGK daarvoor doet.

Picknick is het eerste gezamenlijke tijdschrift van Libelle en Margriet. Het gaat over het ‘buitengevoel’. Samen genieten, zomer, spelen… Kinderen met een handicap willen ook graag van de zomer genieten. En wat is er nu fijner dan lekker buiten spelen met andere kinderen? Bij Libelle en Margriet willen ze daar graag een steentje aan bijdragen. Daarom gaat de volledige opbrengst van de puzzel én de bel-en-win actie naar de Samen Spelen campagne van NSGK. Met dit geld kan NSGK nog meer speeltuinen toegankelijk maken voor kinderen met een handicap.

Picknick ligt binnenkort in de brievenbus bij alle abonnees van Libelle en Margriet; vanaf 3 augustus ligt het in de winkel. Heeft u geen Picknick bemachtigd maar wilt u wel meespelen? Bekijk dan hier de acties:
Bel en win een weekend of midweek aan het water
Bel en win een weekend of midweek Hof van Saksen
Puzzel mee voor tientallen zomerse prijzen

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij