Menu overslaan

Lionsclub haalt 70.000 euro op voor meervoudig gehandicapte kinderen

6 juni 2011 - Een golfmiddag, een Italiaans diner en een veiling leverden Lions Club Bergschenhoek woensdag 25 mei ruim 75.000 euro op voor stichting Kids Unlimited. Deze stichting vergoedt therapieën voor meervoudig complex gehandicapte kinderen. NSGK voor het gehandicapte kind droeg bij aan deze mooie opbrengst met een bedrag van 25.000 euro.

De lionsclub organiseert wel vaker benefietavonden voor het goede doel, maar was nog nooit eerder zo succesvol. De club was dan ook bijzonder trots op het resultaat.

Medeorganisator Nic. Molenaar: “De Stichting Kids Unlimited is opgericht in 2008 door vrienden van de ouders van Robin Hordijk. Een vrolijk, complex meervoudig gehandicapt meisje van vier jaar. Als vrienden van de Familie ziet de stichting hoe intensief het is om een meervoudig gehandicapt kind als Robin goed te verzorgen. Zij zien ook hoe belangrijk het is om haar goed te stimuleren met allerlei vormen van therapie. En in het bijzonder activerende therapieën die niet binnen de reguliere vergoeding vallen. Dankzij deze vormen van theraptie functioneert Robin wonderbaarlijk goed. Daarom wil de stichting dit ook voor andere kinderen en hun ouders mogelijk maken.”

Overweegt uw serviceclub iets te doen voor kinderen en jongeren met een handicap? Misschien kan NSGK u daarbij helpen. Als partner van het platform ‘Serviceclubs in Nederland’ (SIN) helpt NSGK met geld en goede raad om projecten voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte te realiseren. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Atie Kok, 020-6791200 of akok@nsgk.nl of direct het aanvraagformulier downloaden. 

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij