Menu overslaan

Lionsclub Zeewolde doneert 3000 euro aan gehandicapte kinderen

13 februari 2011 - Lionsclub Zeewolde organiseert ieder jaar een golftoernooi ten behoeve van een goed doel. Deelnemers en sponsors van het evenement wisten samen een mooi bedrag bijeen te brengen. Dit jaar besloot de club dat een deel van de opbrengst t.w.v. 3000 euro ten goede moest komen aan een sociaal project voor gehandicapte kinderen in de regio.

NSGK zal de Lions donatie verdubbelen tot 6000 euro en het geld inzetten voor de Mytylschool in Huizen. Met het geld wordt een aantal leer-werkplekken gerealiseerd voor jongeren met een beperking in het theehuis dat op het terrein van de school staat. Daar krijgen de jongeren de kans om werkervaring op te doen zodat zij later in een aangepaste horecaomgeving (bijvoorbeeld een zorginstelling) kunnen werken.

Ook helpen met uw serviceclub?
Overweegt uw serviceclub iets te doen voor kinderen en jongeren met een handicap? Misschien kan NSGK u daarbij helpen. Als partner van het platform ‘Serviceclubs in Nederland’ (SIN) helpt NSGK met geld en goede raad om projecten voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische ziekte te realiseren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Atie Kok, 020-6791200 of akok@nsgk.nl of direct het aanvraagformulier downloaden.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij