Menu overslaan

Lodewijk en Malou rijden rally naar Mongolie voor NSGK

16 juli 2012 - Afgelopen weekend startte de Mongolie Rally 2012. 879 avonturiers wagen zich aan deze extreme tocht van Amsterdam naar Mongolie. Ruim 16 landen zullen worden doorkruist en ruim 14.000 km zal worden afgelegd. Lodewijk Hulsman en zijn nicht Malou van Breevoort besloten dit jaar deel te nemen en daarbij zoveel mogelijk geld op te halen voor NSGK.

Malou vertelt:
"In het kort betekent de rally dat we ons in het kleinst mogelijke autootje zullen hijsen, met een nog veel kleinere motor om ons vervolgens vanaf Amsterdam via 16 landen (oa Roemenie, Iran en Kazachstan) richting de hoofdstad van Mongolië te rijden. De reis zal ons, via woestijnen en lege meren, leiden langs hoge bergketens waar de temperatuur sterk kan dalen, en volledig desolate gebieden waar de kameel naar alle waarschijnlijk de enige bezienswaardigheid zal zijn. Kortom een uitdaging met de hoofdletter U! Waarom we dit willen doen? Heel simpel: voor het goede doel. In dit geval NSGK. Zelfs de auto waarin we gaan rijden zal uiteindelijk geveild gaan worden voor het goede doel! Volg ons op deze bizarre reis die op 14 juli 2012 zal beginnen en help ons om zoveel mogelijk geld op te halen voor NSGK!"

NSGK is erg blij dat de keuze van Lodewijk en Malou op kinderen met een handicap is gevallen en wenst hen heel veel succes op hun avontuur! U kunt de reis van Lodewijk en Malou volgen via hun website www.020bastards.nl. Wilt u hun reis steunen? Dat kan door hier te klikken.

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij